Головна
Реєстрація
Вхід
  П`ятниця 29.03.2024 15:47                                                                                             Вхід      Вітаю Вас Гість | RSS


ШКОЛА – ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ ПІДГОТОВКА ДІТЕЙ ДО МАЙБУТНЬОГО ЖИТТЯ. ШКОЛА – ЦЕ І Є ЖИТТЯ ДИТИНИ. ЯКЩО ВИ БАЖАЄТЕ, ЩОБ ВОНО БУЛО ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО НАСИЧЕНИМ, ЯСКРАВИМ, ТВОРЧИМ ЯКЩО ВИ БАЖАЄТЕ, ЩОБ У ДУШІ ВАШОЇ ДИТИНИ ЗАПАЛАВ ВОГОНЬ ЗНАНЬ ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО НАШОЇ ШКОЛИ І ВИ ЗДОБУДЕТЕ ВСЕ, ЩО БАЖАЄТЕ.

Наша школа

Навчальна діяльність

Методична робота

Виховна робота

Психологічна служба

Учням

Зв'язок з нами

Наше опитування
Який предмет Вам подобається вивчати в нашій школі?
Всего ответов: 852

Міні-чат

Події в Україні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика




Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні народилися:


  
Головна » 2018 » Березень » 6 » Cемінар для заступників директорів з НВР
10:29
Cемінар для заступників директорів з НВР

2 березня 2018 року на базі Мелітопольської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 1 ММР ЗО відбувся семінар для заступників директорів з НВР за темою «Організація та впровадження інклюзивного та корекційного навчання для забезпечення реалізації права на освіту дітей з особливими освітніми потребами, іх соціалізація та інтеграція у суспільство». Метою семінару був обмін досвідом щодо організації та впровадження інклюзивного та корекційного навчання дітей з ООП у місті Мелітополі. Директор ІРЦ  Колодіна Т.В. ознайомила присутніх із роботою інклюзивно – ресурсного центру, який буде невдовзі урочисто  відкрито у нашому місті. Заступник директора з НВР МЗОШ І – ІІІ ступенів № 1 ММР ЗО Коновальчук В.Ю. провела майстер – клас « Розвиток пізнавальної діяльності дітей з ООП на уроках у початковій школі» за інтерактивними програмами SMART та Easiteach. Вчитель англійської мови Булига Ю.О. та вчитель музичного мистецтва Мілюкова Н.П. продемонстрували учасникам семінару практичне втілення у освітній процес інтеграцію предметів за допомогою інноваційних форм роботи. Вчитель – логопед Курасова О.В.  розповіла присутнім про напрямки та особливості корекційно – відновлювальної роботи з учнями спеціальних та інклюзивних класів. Гості семінару були активними учасниками практичних вправ та ігор, із задоволенням працювали у групах, були  «звукорежисерами» під час озвучування казки за допомогою музичних інструментів, обмінювались досвідом роботи, новими ідеями щодо організації та впровадження інклюзивного та корекційного навчання у загальноосвітньому просторі.

      

     

    

Переглядів: 456 | Додав: Школа1

    

    

    

Форма входу

Електронний журнал

nz.ua


Пошук

Що відбулося

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Блоги нашої школи

Блог Самаренко О.А.

блог Мілюкової Н.П.

блог Парубенко С.В.

Блог медичного працівника Вовченко М.В.


Урядові та регіональні сайти

www.mon.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.melmoinfo.at.ua

dneprtest.dp.ua/cms/index.php

miskyomelit.ucoz.ru/

www.ciit.zp.ua

www.autta.org.ua

www.wordshelp.com.ua/

www.useti.org.ua

www.testportal.gov.ua



Мапа відвідувачів

Банер та код сайту

    


Наш акваріум

Архів записів

Мелітопольська гімназія №1 © 2024
наш номер телефона 0619 49 01 77