Головна
Реєстрація
Вхід
  Четвер 25.04.2024 20:04                                                                                             Вхід      Вітаю Вас Гість | RSS


ШКОЛА – ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ ПІДГОТОВКА ДІТЕЙ ДО МАЙБУТНЬОГО ЖИТТЯ. ШКОЛА – ЦЕ І Є ЖИТТЯ ДИТИНИ. ЯКЩО ВИ БАЖАЄТЕ, ЩОБ ВОНО БУЛО ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО НАСИЧЕНИМ, ЯСКРАВИМ, ТВОРЧИМ ЯКЩО ВИ БАЖАЄТЕ, ЩОБ У ДУШІ ВАШОЇ ДИТИНИ ЗАПАЛАВ ВОГОНЬ ЗНАНЬ ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО НАШОЇ ШКОЛИ І ВИ ЗДОБУДЕТЕ ВСЕ, ЩО БАЖАЄТЕ.

Наша школа

Навчальна діяльність

Методична робота

Виховна робота

Психологічна служба

Учням

Зв'язок з нами

Наше опитування
Який предмет Вам подобається вивчати в нашій школі?
Всего ответов: 852

Міні-чат

Події в Україні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика




Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні народилися:


  
Головна » 2019 » Жовтень » 25 » День відкритих дверей МДПУ 2019
14:02
День відкритих дверей МДПУ 2019

      24-го жовтня в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького пройшов традиційний День відкритих дверей. Університет  відвідали більш ніж 190 учнів з Мелітопольських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №1, 4, 6, 8, 13, 14, 23, 24, навчально-виховного комплексу №16. 

       В конференц-залі відбулася офіційна частина заходу. Ректор університету Анатолій Солоненко закликав молодь зробити правильний вибір і скористатися всіма перевагами, які відкриваються перед студентами Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

       Далі із роз’ясненнями правил і умов прийому 2020 р. виступила Марина Мартиненко, заступник голови приймальної комісії. Зокрема, присутні почули інформацію щодо предметів, необхідних для складання ЗНО для вступу на кожну конкретну спеціальність університету, а також – щодо ключових етапів вступної кампанії, порядок подачі документів і специфіки розрахунку конкурсного балу.

       Завідувач підготовчого відділення Ольга Прокоф’єва запросила учнів на навчання і розповіла про порядок нарахування додаткових балів випускникам підготовчого відділення при вступі до МДПУ імені Богдана Хмельницького на певні спеціальності.

       Наприкінці заходу відбулися зустрічі з директором і деканами, викладачами та студентами інституту та факультетів, під час яких майбутні студенти ознайомилися з історією та життям кожного окремого факультету, особливостями навчального процесу.

        Серед присутніх в залі було розіграно білети на гру 30 жовтня  КВК на кубок ректора МДПУ за участю команди-фіналіста «Ліги сміху» – «Призрачный гонщик», 4 з яких  виграли наші учні 11 класу.

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького запрошує отримайте якісне навчання та насичене студентське життя!

           

     

Переглядів: 375 | Додав: Школа1

    

    

    

Форма входу

Електронний журнал

nz.ua


Пошук

Що відбулося

Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Блоги нашої школи

Блог Самаренко О.А.

блог Мілюкової Н.П.

блог Парубенко С.В.

Блог медичного працівника Вовченко М.В.


Урядові та регіональні сайти

www.mon.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.melmoinfo.at.ua

dneprtest.dp.ua/cms/index.php

miskyomelit.ucoz.ru/

www.ciit.zp.ua

www.autta.org.ua

www.wordshelp.com.ua/

www.useti.org.ua

www.testportal.gov.ua



Мапа відвідувачів

Банер та код сайту

    


Наш акваріум

Архів записів

Мелітопольська гімназія №1 © 2024
наш номер телефона 0619 49 01 77